Love me to Heaven - Jonas Brothers Lyrics Quiz

Test your knowledge of Jonas Brothers lyrics with this interactive quiz

Lyrics Quiz

Fill in the missing word from the song "Love me to Heaven" by Jonas Brothers

1. There's a lonely ________ aching in my chest

Correct answer: d) vintage

2. Every single night, you ________ in my sight line

Correct answer: b) ain't

3. Almost holy, how this ________ never rests

Correct answer: b) feeling

4. It should be a crime how you ________ me so, so high

Correct answer: a) take

5. Microdosin', gettin' ________ on pure emotion

Correct answer: b) off

6. Somehow, it gets ________ every time, oh yeah

Correct answer: a) better

7. Could give me everything, but it ________ enough

Correct answer: b) ain't

8. You can't put a ________ on the human touch

Correct answer: c) price

9. I could be ________, but you love me to Heaven

Correct answer: b) down

10. ________ out the northern lights don't impress me much

Correct answer: c) Turns

11. Guess I'm just a ________ for the human touch

Correct answer: a) fool

12. Love me to ________, babe

Correct answer: a) Heaven

13. I'm on ________ (Fire), don't you pull the fire alarm

Correct answer: a) fire

14. Ever since I'm ________, all I see is open doors

Correct answer: a) yours

15. Microdosin', gettin' off on ________ emotion

Correct answer: c) pure

16. Somehow, it gets better every ________, oh, yeah

Correct answer: b) time

17. Could give me ________, but it ain't enough

Correct answer: b) everything

18. You can't put a price on the ________ touch

Correct answer: a) human

19. I could be down, but you ________ me to Heaven

Correct answer: b) love

20. Love me to Heaven, ________

Correct answer: b) babe

21. Turns out the northern lights don't ________ me much

Correct answer: a) impress

22. Guess I'm just a ________ for the human touch

Correct answer: b) fool

23. I could be down, but you love me to ________

Correct answer: d) Devon

24. Love me to Heaven, ________

Correct answer: d) bade

25. ________ me to Heaven

Correct answer: c) Love

26. Love me to Heaven, ________

Correct answer: b) maybe

27. I could be ________, but you love me to Heaven

Correct answer: a) up

28. Love me to Heaven, babe (Heaven, ________)

Correct answer: d) twirl

29. Could give me ________, but it ain't enough

Correct answer: b) nothing

30. You can't put a ________ on the human touch

Correct answer: c) fee

31. I could be down, but you ________ me to Heaven

Correct answer: c) lift

32. Love me to Heaven, babe, Heaven, babe (Oh, ________)

Correct answer: a) yes

33. Turns out the ________ lights don't impress me much

Correct answer: a) southern

34. Guess I'm just a fool for the ________ touch

Correct answer: d) magic

35. I could be down, but you love me to ________

Correct answer: b) Hell

36. Love me to Heaven, ________ (Heaven, babe)

Correct answer: d) sir

37. ________ me to Heaven

Correct answer: c) Pull

38. Love me to Heaven, ________

Correct answer: b) maybe

39. I could be down, but you love me to ________

Correct answer: c) Heaven

40. Love me to Heaven, babe (Heaven, ________)

Correct answer: a) babe
Made on
Tilda